Sdílet
Zatím nemrzne. Co bude s Polární nocí?

8. 1. 2012 v 11.35

Zatím stále nemrzne, na hladině přehrady žádný led není a v nejbližších několika dnech mrznout nebude. Teploty se mají přinejmenším celý další týden pohybovat nad bodem mrazu. Co bude s Polární nocí, když přehrada nezamrzne?

Původně jsme si mysleli, že v takovém případě, nebude-li možné akci přemístit na žebětínský rybník, který zamrzá rychleji, Polární noc zrušíme. Jak se ale ukázalo, potenciální zájemci si zrušení akce nepřejí. Pokud tedy budou přihlášení chtít, může se Polární noc konat i tak. V takovém případě bychom zřejmě místo konání přesunuli jinam, někam, kde lze rozdělat oheň. Zcela jistě však v Bystrci nebo v bezprostřední blízkosti, aby nebyl nutný žádný dlouhý přesun.

Definitivní podoba Polární noci záleží i na vás, nebo dokonce hlavně na vás. Proto je nutné, abyste se co nejrychleji přihlásili, ať již mailem (info@krap32.cz) nebo telefonicky (736 502 402). Zhruba kolem 20. ledna, až bude jasné, jak to s ledem na přehradě dopadá, vás kontaktujeme a společně bychom se dohodli na dalším postupu.

Egi+Viktor

Ke stažení

Plakát – pozvánka na Polární noc (A3, PDF)

Související

Polární noc: Amundsen by mohl vyprávět
Malé polárníky čeká těžký úkol. Přemluvit rodiče
Polární noc

Zanechte komentář