Sdílet
Polární noc

1. 12. 2011 v 11.15

Akce pro děti s dospělým doprovodem začne v pátek 27. ledna večer na Brněnské přehradě. Přemluvte svého líného tátu a příliš starostlivou mámu! Šup s nimi na mráz! Pod vedením zkušeného polárníka Egiho přespíte na praskající ledové kře a třeba uvidíte i polární záři.

Polární noc je pro všechny, kdo se odváží přespat v mrazu na ledu Brněnské přehrady. Stany, spacáky a oblečení je třeba mít vlastní, Klub rodičů zajišťuje pouze organizaci, čaj a polárnický certifikát.

V pátek 27. ledna se mezi 18 a 19 hodinou sejdeme v jedné z restaurací na přístavišti (bude upřesněno), kde si vysvětlíme podrobnosti o nadcházející noci. Následuje přesun na místo táboření, vaření čaje (zajišťují organizátoři, vezměte si hrníček), rozprávění divokých polárnických historek, a konečně noc. Ráno každý nezmrzlý účastník obdrží certifikát pravého bystrckého polárníka.

Poplatek je 50 korun za každého, kdo chce certifikát; ostatní zdarma. Na akci je nutné se předem přihlásit – pište na adresu info@krap32.cz.  V případě, že přehrada nezamrzne, přesune se akce na Žebětínský rybník, pokud nezamrzne ani ten, akce se ruší.

Polární noc pro všechny děti z Bystrce a okolí přichystal Krap32 – Klub rodičů a přátel při ZŠ Heyrovského 32.

Michaela Lužová, předsedkyně

Zanechte komentář