Sdílet
Den pro rodiny 2015: odpoledne nabité zábavou

3. 10. 2015 v 14.19

Většina akcí Klubu rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32 má několikaletou tradici. Nejinak je tomu i v případě Dne pro rodiny, který se letos konal už pošesté. Ve spolupráci se základní školou připravili rodiče pro děti zábavné odpoledne.

Na procházkové trase byla rozmístěna stanoviště s úkoly a kvízy. Děti si tak mohly otestovat své jezdecké dovednosti na koloběžkách, prověřit znalosti o třídění odpadu, první pomoci a z pravidel silničního provozu. Za splnění úkolů na ně čekaly pěkné odměny a občerstvení.

„Pořádání této akce nám poskytlo město Brno dotaci ve výši 8 000 Kč, díky ní jsme mohli zajistit soutěžní stanoviště a oblíbené atrakce jako je skákací hrad, trampolínu a bungee running,“ uvedla organizátorka a členka Klubu rodičů Michaela Lužová. S velkým zájmem se setkala také soutěž o nejlepší ovocný či zeleninový salát a především ukázka techniky hasičů.

V rámci akce byl slavnostně zahájen provoz nových cvičebních strojů pro děti od 5 do 10 let, které koupil Klub rodičů, opět za finanční podpory města Brna. Děkujeme!

ind

 

Související

Unikát na Heyráku: cvičební stroje pro děti už od pěti let

Ke stažení
Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Brna (PDF)

Zanechte komentář