Sdílet
Máš doma želvu? Je to želva závodní!

22. 2. 2012 v 10.23

Máš doma suchozemskou želvu? Pak je to jistě želva-závodník, želva-pokořitel rekordů! Už se chvěje nedočkavostí, aby vyhrála zlatou medaili v závodech Bystrcká želva 2012. Přihlas ji!

Všemi očekávaná, napínavá a divácky atraktivní soutěž Bystrcká želva 2012 se uskuteční v rámci doprovodného programu Velkého bystrckého bazaru 10. března od 15 hod. ve Společenském centru na ulici Odbojářské.

Pravidla

Zvířata budou po dvojicích umístěna na podložku, změří se čas, za který urazí vyznačenou vzdálenost (cca 1 metr).

To nejdůležitější z ŘÁDU OCHRANY ZVÍŘAT při soutěži „Bystrcká želva“

Soutěže se účastní suchozemské želvy • Želvy nebudou během soutěže nuceny k aktivitě • Soutěžící zvířata musí být zdravá a v dobré kondici • Soutěže se nemůže zúčastnit zvíře fyzicky vyčerpané, nemocné nebo podezřelé z onemocnění, zvíře pod vlivem dopingu, zvíře přepravené na soutěž

Na podzim loňského roku ještě musel Klub rodičů od sprinterských závodů živých suchozemských želv upustit, teď do toho ale jdeme naostro! Diváci, chovatelé, zvířata, sázky, napětí, úchvatné sprinty a nečekané zvraty, to vše tentokrát opravdu uvidíte! Povolení potřebná k uspořádání želvích závodů Klub rodičů už získal a nelítostnému klání po zimě odpočatých želv nic nebrání.

Registrace závodníků do 9. března 2012 na info@krap32.cz, v den závodu na místě od 10-15 hod. Zahájení závodu v 15 hod. Vyhlášení vítězů a předávání cen po ukončení závodu.

*

Ke stažení

Bystrcká želva, schválený řád MZ OŽK_20120116 (PDF)
Bystrcká želva, rozhodnutí o schválení řádu MZ OŽK_20120116 (PDF)
Bystrcká želva, souhlas ÚMČ Brno-Bystrc OŽP_20120221 (PDF)
Bystrcká želva, oznámení konání SVS_20120217 (PDF)

Související

Želvy nebudou, želví pohár ano
Bystrcká želva 2011: Želvy budou, jen trochu jinak
Krap prožene želvy: Velký bystrcký bazar

2 komentářů k příspěvku „Máš doma želvu? Je to želva závodní!”

  1. hanka říká:

    Dobrý den,

    Ráda bych se se svými želvami zúčastnila,ale datum 10.3.je naprosto nevhodné,želvy ještě zimují a v tu dobu se možná budou probouzet, ale někam je nosit nebudu-v rámci jejich zdraví.Proč neuděláte závody třeba v květnu či červnu, kdy by mohly být i venku a zvířátkům by to neublížilo.Želvy se v naší rodině dědí, chováme je přes 40let a jsem přesvědčena,že zimování je pro ně důležité.Jsem pro pro závody, je to pěkný nápad,ale ne v březnu.
    Hana Fadrná

  2. admin říká:

    Zřejmě dojde na vaše slova, zatím máme jen půl přihlášeného. Jaký termín navrhujete? Květen, červen?

Zanechte komentář