Sdílet
Městská část bude s Klubem pořádat bazar

2. 2. 2012 v 08.54

Městská část se stane spolupořadatelem Velkého bystrckého bazaru a Klub rodičů tak nebude muset platit nájem prostor Společenského centra. Žádost Klubu schválila bystrcká rada na svém jednání 25. ledna. Klub rodičů a přátel o prominutí nájmu požádal, protože všechny kalkulace ukazovaly, že jinak by byla akce silně ztrátová a nemělo by smysl ji pořádat.

6.3.01 Spolupořadatelsví MČ Brno-Bystrc u akce Velký bystrcký bazar se sbírkou šatstva pro charitu

Schváleno usnesení (Návrh 1): Rada MČ Brno-Bystrc souhlasí se spolupořadatelstvím MČ Brno-Bystrc u akce Velký bystrcký bazar se sbírkou šatstva pro charitu v prostorách Společenského centra MČ (velký sál a vstupní hala) ve dnech 9. – 10. 3. 2012 formou úhrady nájemného dle Pravidel užívání prostor a vybavení Společenského centra.

Pro: 9  Proti: 0  Zdržel se: 0  Nehlasoval: 0        Celkem při hlasování přítomno: 9

Zápis z jednání Rady, 25. 1. 2012

Velký bystrcký bazar tak 9. a 10. března budou pořádat hned tři subjekty. Diecézní charita Brno, která bude od dárců sbírat šatstvo pro charitativní účely, městská část Bystrc, podílející se úhradou nájmu, a Klub rodičů a přátel. Ten připraví klasický bazar drobných věcí pro děti a domácnost, spojený se zábavným doprovodným programem. V něm můžete čekat výtvarnou dílnu, soutěž pro příchozí děti, závody želv (tentokrát již skutečných) a vyhlášení výsledků Bystromixu – soutěže v tvorbě komiksových příběhů na téma „Děs a hrůza v Bystrci“.

Za rozhodnutí radě městské části děkujeme.

-vl-

Související

Bystrc zachvátí děs a hrůza. Soutěž v kreslení komiksů začíná
Bystromix začíná!
Bystromix: Děs a hrůza v Bystrci!

Zanechte komentář