Sdílet
Bystromix začíná!

1. 2. 2012 v 10.14

Bystromix, soutěž v tvorbě původních komiksových příběhů, dnes začal. Do čtyř bystrckých škol umístili organizátoři bedničky na soutěžní příspěvky a letáky s informacemi, soutěž také bude vyhlášena ve školním rozhlase.

„Děs a hrůza v Bystrci“,  to je téma, od něhož si vyhlašovatelé slibují, že podnítí fantazii dětí. Ty mají libovolnou technikou vytvořit původní komiksový příběh a odevzdat jej během února  buď do některého ze sběrných boxů nebo přímo na adresu organizátorů. Soutěž je určena pro všechny žáky či studenty jakékoli školy, a to nejen z Bystrce.

Děkujeme ředitelům i učitelům všech bystrckých škol za ochotu a spolupráci!

Klub rodičů a přátel

Komiksy ohodnotí členové poroty, mezi nimiž je i Stanislav Češka, spisovatel z Bystrce, a Ludmila Krejčová, bystrcká básnířka a autorka dětské knížky. Vyhlášení vítězů a předání odměn proběhne 10. března ve Společenském centru. Bude také vyhlášena cena diváků, udělená na základě hlasování návštěvníků Centra.

Pořadatelem soutěže je občanské sdružení Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského v Bystrci.

www.bystrcnik.cz

Příspěvky do soutěže můžete odevzdávat do připravených bedniček ve všech bystrckých školách (Vejrostova základní škola i gymnázium, Laštůvkova, Heyrovského, Pramínek) nebo doručit či poslat na adresu Jindrovi, Vondrákova 24, 635 00 Brno-Bystrc nebo Viktor Lošťák, Kuršova 3, 635 00 Brno-Bystrc. Elektronické příspěvky je možné poslat na info@krap32.cz. Telefonické dotazy směřujte na 776 213 957.

Ke stažení

Bystromix – pravidla (PDF)

Související

Bystromix: Děs a hrůza v Bystrci!
Komiks na Wikipedii

Zanechte komentář