Sdílet
Velký bystrcký bazar

8. 11. 2011 v 20.28

Máte doma věci, kterých se potřebujete zbavit? Knihy, hračky, sportovní potřeby, dětské ošacení, CD, DVD, počítačové hry, hrníčky, ozdoby a podobně? Přijďte je prodat! Chcete výhodně koupit? V sobotu 26. listopadu od 13 do 17 hodin v jídelně školy Heyrovského 32 můžete obojí, protože Krap32 pořádá Velký bystrcký bazar – prodejně-nákupní akci s doprovodným programem.

Prodávat můžete prakticky cokoli. Můžete výhodně zpeněžit, co vám v domácnosti přebývá, prodat dětské knihy, oblečení, hračky, s nimiž si už nikdo nehraje, ale jiným by udělaly radost. CD, DVD, stavebnice, sběratelské předměty, různé drobnosti do domácnosti… Za poplatek 50 korun vám vyhradíme stůl, věci si sami prodáte za vámi zvolenou cenu, a přitom se třeba ještě pobavíte doprovodným programem.

Přijďte koupit! Kdopak ví, jaké poklady se mohou na bazaru objevit? Hezká knížka, hrníček z dětství, levné oblečení pro dítě…

A přijďte se taky pobavit. Přichystali jsme pro vás i vaše děti bohatý doprovodný program (časy jsou orientační).

13:00-14:00 Výtvarná dílnička pro děti – malování, skládání z papíru
13:00-16:00 Pro zájemce prohlídka Školky tety Lenky – nově otevřené mateřské školy
14:00 Poraďte se s veterinářkou – MVDr. Ludmila Krejčová vám poradí s chovem vašeho zvířátka. Konzultace se týkají obecných zásad chovu, nenahrazují poradu s veterinářem o zdravotním stavu vašeho zvířete.
14:30 Bystrcká želva 2011 – závody suchozemských želv ve sprintu
15:00 Divadlo Lízy Pařízkové – divadlo, v němž si děti také zahrají
16:00 1. Bystrcký šampionát ve sběru a sušení ježčího trusu
16:30 Tombola

Velký bystrcký bazar se koná v prostorách školní jídelny ZŠ Heyrovského 32 v Brně-Bystrci (mapa). Ke vstupu vás navedou šipky.

Každá vstupenka na bazar je slosovatelná. Sponzoři se předháněli v darech – vyhrajte třeba půjčení poníka. Vstupné na bazar je 20 korun za dospělého a 10 korun za dítě. Prodejci zaplatí 50 korun za stůl. Samostatně prodávající děti a majitelé závodních želv mají vstup zdarma. Celý výtěžek bazaru jde ve prospěch žáků školy.

Pomůžete nám? Máte-li čas, přijďte nám pomoci s organizací bazaru. Napište na info@krap32.cz nebo zavolejte na 606 760 742. Děkujeme.

*

Partneři

Sdružení dopravců ČESMAD BOHEMIA
RE/MAX Ano, realitní kancelář
SMARTComp a.s., provozovatel metropolitní sítě NETBOX
Eliot, jezdecký klub, penzion a restaurace; Žebětín
Státní hrad Veveří
Zdravá výživa Foltýn, Svratecká, Brno-Komín www.kramky.cz/vyzivafoltyn
Českomoravská stavební spořitelna, Vídeňská 89, Brno
Bystrčník, www.bystrcnik.cz; nejpitomější bystrcký webový magazín všech dob

Zanechte komentář