Sdílet
Mrazivé dobrodružství počtvrté. Je tu opět Polární noc

21. 1. 2016 v 21.20

Už počtvrté je tu šance zažít něco výjimečného. Mrazivé dobrodružství pro odvážné, které žádný led, sníh ani rampouchy nezkruší; výprava jen pro drsné muže a ženy, pro ty nejtvrdší z nás. Polární noc.

Polární noc, to je noc pod širým nebem na zamrzlé hladině Brněnské přehrady. Noc strávená ve spacáku, ve stanech, s horkým čajem a podivnými historkami. Noc, kdy si užijete zářivých hvězd na černé zimní obloze, houkání sov, temného dunění praskajícího ledu a plíživých přízraků z děsivých příběhů. Noc, na kterou vaše děti nezapomenou.
polarni-noc-IV-2Čtvrtý ročník akce, pořádané Klubem rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32 se koná v sobotu 13. února. Polární noc je určena pro děti všeho věku s dospělým doprovodem. Potřebujete na ni  teplé oblečení, spacák, karimatku, hrnek na čaj, něco na zub, velmi vhodný je i stan a jistě i notná dávka odvahy. Odměnou vám bude zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. Na místě dostanete tolik čaje, kolik vypijete, a k tomu osvědčení pravého bystrckého polárníka.

Tábořit se bude na ledu v oblasti Kozí horky, případně jinde, podle přání účastníků a počasí. Vstup je volný, je však třeba se přihlásit do čtvrtka 11. února na info@krap32.cz nebo 604 761 154 (Viktor). Bližší informace najdete na www.krap32.cz nebo zavolejte. Neváhejte, bystrckým polárníkem se nemůžete stát každý den!

Související

Petr Mazálek: Polární noc a upíří paradox
Polární noc bude i když nemrzne
Polární noc potřetí
Petr Mazálek: Polární moc (noc) slůvka ano
Bystrcké polárníky ohrožovaly želvy a déšť
Bystrčtí polárníci přespali na ledě Brněnské přehrady (Rovnost)
Stránky Klubu rodičů
Polární noc bude!
Polární noc podruhé: -2013°B
Tomáš Přibyl: Přežil jsem Polární noc (2012)
Polárníky zahřála odvaha a nadšení (2012)

Zanechte komentář