Sdílet
Polární noc potřetí

11. 2. 2015 v 11.07

Znovu je tu dobrodružství pro ocelové muže, udatné ženy a nebojácná robátka. Noc plná chladu, nebezpečí, rumu, hladové zvěře, praskání ledu a všech nástrah, které je dokáže děsivá únorová noc v Bystrci nabídnout. Polární noc!

Už třetí ročník mrazivého zimního dobrodružství pořádá Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32. Jste-li drsní, odvážní a nesmlouvaví, vydejte se spolu s námi opět přespat na zamrzlou hladinu Brněnské přehrady. S pomocí a radou zkušených táborníků strávíte nezapomenutelnou noc pod hvězdami, za zvuků praskajících ker, syčení vařiče a houkání sov.

polarni-noc-III-2

První polární noc se konala v roce 2012. Na odvážlivce čekaly teploty až třináct stupňů pod bodem mrazu, avšak dobrodružky a dobrodruzi se pranic nezalekli a vše v pořádku a s veselou přečkali. O rok později byla Polární noc citelně mírnější a bystrčtí polárníci na přehradě bojovali spíše s vlhkostí než s třeskutými mrazy. S pomocí notných dávek rumu však i tehdy vše zdárně překonali. Co si příroda připraví pro třetí ročník? Přihlaste se a zažijte to na vlastní kůži.

Akce se koná v sobotu 21. února a je určena pro děti všeho věku s dospělým doprovodem. Potřebujete na ni spacák, karimatku, hrnek na čaj, velmi vhodný je i stan a jistě i notná dávka odvahy. Odměnou vám bude zážitek, na který budete dlouho vzpomínat, tolik čaje, kolik vypijete, a k tomu osvědčení pravého bystrckého polárníka.

Tábořit se bude na ledu v oblasti Kozí horky, pokud se účastníci nedohodnou jinak. Vstup na akci je volný, je však třeba se předem přihlásit (info@krap32.cz nebo 604 761 154 – Viktor Lošťák). Bližší informace najdete na www.krap32.cznebo zavolejte. Neváhejte, bystrckým polárníkem se nemůžete stát každý den!

Viktor Lošťák

Související

Petr Mazálek: Polární moc (noc) slůvka ano
Bystrcké polárníky ohrožovaly želvy a déšť
Bystrčtí polárníci přespali na ledě Brněnské přehrady (Rovnost)
Stránky Klubu rodičů
Polární noc bude!
Polární noc podruhé: -2013°B
Tomáš Přibyl: Přežil jsem Polární noc (2012)
Polárníky zahřála odvaha a nadšení (2012)

Zanechte komentář