Sdílet
Polární noc podruhé: -2013°B

13. 2. 2013 v 13.07

Dva tisíce a ještě třináct bystrckých stupňů pod nulou čeká na všechny dobrodruhy v sobotu 23. února. Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32 přichystal pro odvážné děti z Bystrce a okolí druhý ročník Polární noci – táboření na zamrzlé hladině Brněnské přehrady.

Odvážné děti děti, přemluvte ustrašené rodiče! Mámy a tátové, ukažte svým dětem kus dobrodružství, na které nezapomenou! S pomocí a radou zkušených táborníků strávíte nezapomenutelnou noc pod hvězdami, za zvuků praskajících ker a houkání sov.

Co potřebujete? Spacák, karimatku, hrnek na čaj, odvahu, vhodný je i stan; pro děti dospělý doprovod.

Co získáte? Zážitek, na který budou vaše děti dlouho vzpomínat, čaje co vypijete a pro každého účastníka osvědčení pravého bystrckého polárníka.

Vstup na akci je volný, je však třeba se předem přihlásit (info@krap32.cz). Tábořit se bude v oblasti Kozí horky, pokud se účastníci nedohodnou jinak. Jestliže by přehrada rozmrzla nebo se účastníci dohodli, akce se přesune na jiné vhodné místo. Zážitky a fotografie z minulého ročníku bystrcké Polární noci najdete na v článcích Polárníky zahřála odvaha a nadšení a textu Tomáše Přibyla Přežil jsem Polární noc.

Související

Polární noc: Amundsen by mohl vyprávět (rady pro táborníky)
Polárníky zahřála odvaha a nadšení (Polární noc 2012)
Přežil jsem Polární noc (ročník 2012)
Stránky Klubu rodičů

Zanechte komentář