Sdílet
Pracovní setkání 11. dubna

10. 4. 2012 v 18.48

Přestalo Vás už bavit obléhání zahradnictví nebo máte nohy unavené z jarních výletů? Máme pro Vás jinou zábavu! Ve středu 11. dubna můžete zavítat na další pracovní setkání Klubu rodičů. Sejdeme se jako obvykle v 17 hodin v cukrárně Smile na náměstí 28. dubna 40 v Bystrci. Nudu ani prázdné řeči rozhodně nečekejte!

Pouhých několik dní zbývá do vyhlášení výtvarné soutěže, přípravy vrcholí, budeme ladit poslední detaily. Protože už známe termín letošního Dne pro rodiny (sobota 9. června), pustíme se naplno do jeho plánování. Na třídních schůzkách se někteří rodiče odmítavě vyjádřili k celostátním projektům Ovoce do škol a Školní mléko, prodiskutujeme způsob, jak získat názory ostatních rodičů. Rok 2011 už je uzavřen i účetně, a tak začneme připravovat první výroční zprávu sdružení. S napětím budeme také očekávat rozhodnutí Zastupitelstva MČ Brno-Bystrc o poskytnutí finančních darů na rok 2012, mělo by padnout také tuto středu a možná se ještě do konce schůzky dozvíme výsledek. Naším želízkem v ohni je příspěvek na altán ve výši 10 000 Kč.

Přijďte se s námi podělit o názory, připomínky a rady k plánovaným akcím nebo k jakémukoliv jinému tématu! Těšíme se na Vás! Pokud nebudete moci přijít, můžete nám kdykoliv a cokoliv napsat na info@krap32.cz. Děkujeme!

Krásné jarní dny!

Hana Jindrová

Ke stažení

Zápis z předchozího pracovního setkání 7. března 2012

Zanechte komentář