Sdílet
Bystrcké noviny: Klub rodičů a přátel informuje

1. 9. 2011 v 11.43

Naše občanské sdružení s více než dvěma stovkami členů má za sebou první rok práce. Uspořádali jsme knižní bazar, výtvarnou soutěž a zábavné odpoledne. Obrovským úspěchem je získání finančních darů, za jejichž poskytnutí patří velký dík Městské části Brno-Bystrc a společnosti SMART Comp a.s.

Vše související se sdružením, včetně transparentního hospodaření, zveřejňujeme na www.klubheyrovskeho.webnode.cz. Mediální podporu našim akcím laskavě poskytují Bystrcké noviny a internetový magazín Bystrčník (www.bystrcnik.cz).

Budeme rádi za Vaše názory, připomínky a náměty k aktivitám Klubu rodičů. Můžete se o ně podělit mailem nebo přes naše webové stránky. Pomůže nám to! A pokud budete mít chuť a čas, jste srdečně zváni na pracovní setkání výboru, která jsou otevřená všem. Termíny najdete na webu. S nadšením přivítáme také rodiče nastávajících prvňáčků!

Chceme zopakovat akce úspěšné v uplynulém školním roce, ale chystáme i novinky. Blíží se také valná hromada, o termínu Vás budeme včas informovat.

Bystrcké noviny, září 2011

Zanechte komentář