Sdílet
SMART Comp přispěl dětem (Bystrčník)

19. 5. 2011 v 11.33

Společnost SMART Comp. a.s. přispěla finančním darem dětem ze základní školy Heyrovského 32 v Bystrci. Částku 3 500 korun poukázala firma na účet Klubu rodičů při základní škole, který z peněz financuje předměty, které žákům školy zpříjemňují pobyt a různé zábavné akce.

Společnost SMART Comp. a.s., která vznikla v roce 1998, je provozovatelem a vlastníkem telekomunikační sítě NETBOX. Sídlo firmy je v Brně-Bystrci (Kubíčkova 8). SMART Comp poskytuje bezplatné internetové připojení všem bystrckým školám a školkám.

Sdružení rodičů při základní škole Heyrovského vzniklo v roce 2010 na podporu dětí, které tuto školu navštěvují. V letošním roce uspořádalo například knižní bazar, jehož výtěžek šel na zakoupení předmětů do vybavení školy.

Předsedkyně sdružení Michaela Lužová poděkovala za vítaný finanční dar. Klub rodičů jej použije pro financování Zábavného odpoledne pro rodiny. Akce, pořádaná v rámci Brněnských dnů bez úrazu, se bude konat v sobotu 28. května 2010 od 14:00 na hřišti základní školy a všichni rodiče i děti, ať již navštěvují kteroukoli ze škol, jsou srdečně zváni.

www.bystrcnik.cz

Zanechte komentář