Sdílet
ZŠ Heyrovského 32: Klub rodičů zahájil činnost

10. 12. 2010 v 11.23

Na základní škole Heyrovského 32 zahajuje svou činnost Klub rodičů, který má za cíl společensky, materiálně a finančně podporovat děti této školy. Zakladatelka Klubu paní Klepárníková se těší na spolupráci s ostatními rodiči. Je stále co zlepšovat a každý dobrý nápad a ochotný člověk je vítán.

Občanské sdružení bylo založeno skupinou rodičů žáků 5.A třídy a vzniklo na podporu dětí, které navštěvují ZŠ Heyrovského v Brně. Jsme rádi, že se k této výzvě připojila velká část ostatních rodičů. Mohl tak vzniknout výbor klubu, který se bude pravidelně scházet a pracovat společně na myšlence a konkrétních aktivitách, které budou přínosem pro školu, školní vybavení, některé nové akce a aktivity. Vše se odvíjí od volného času, nadšení a možností jednotlivých členů a doufáme i ostatních rodičů, kteří tvoří valnou hromadu (členskou základnu). Pokud se k nám budete chtít připojit ať již radou, konkrétní nabídkou nebo jen vlastní spoluúčastí, budeme moc rádi.

Těšíme se na společnou práci pro naše děti.

výbor Klubu

Na první schůzi klubu byla předsedkyní zvolena paní Michaela Lužová, paní Hana Jindrová místopředsedkyní a pokladnicí Hana Klepárníková. Do funkce kontrolora zvolili členové pana Vojtěcha Mášu.

Hlavní náplní Klubu rodičů bude získávat pro školu peníze, ať již z dotací, od sponzorů nebo pořádáním akcí. Také chce přispět organizační činností k pořádání sportovních nebo kulturních akcí pro žáky základní školy.

Podobná občanská sdružení, integrující rodiče žáků, existují i při dalších bystrckých školách.

Klub rodičů a přátel školy ZŠ Heyrovského 32
Heyrovského 32
635 00 Brno
728 652 335, info@krap32.cz,klubheyrovskeho.webnode.cz
Článek publikoval Bystrčník, www.bystrcnik.cz

Zanechte komentář