Sdílet
Upíří stezka přinesla drama i bez strašidel

7. 11. 2016 v 11.37

V sobotu 5. listopadu uspořádal Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32 již šestý ročník Upíří stezky. Organizátoři se po letech rozhodli zcela změnit trasu a provést tentokrát účastníky strašidelné stezky lesem směrem do Žebětína.

„Váhali jsme, jestli taková změna nebude příliš razantní, jestli cíl za hranicemi městské části rodiče a děti neodradí,“ prozradila jedna z organizátorek Zita Žaludová, „počet návštěvníků ale oproti loňsku neklesl, právě naopak,“ dodala.

Těsně před zahájením akce museli organizátoři řešit nezáviděníhodnou situaci. Chvíli totiž nebylo jasné, zda oblíbenou tradiční akci nebudou muset zrušit. Městští strážníci, kteří přišli společně s člověkem, který se nepředstavil, ale policisty instruoval, upozornili, že trasa Upíří stezky nemůže být značena svíčkami ve sklenicích a že akci zruší.

„Nakonec se našlo provizorní řešení, místo svíček jsme použili chemické světlo. Bohužel v chladném počasí nefunguje příliš dobře, proto bychom se chtěli všem účastníkům omluvit za zhoršenou orientaci v lese a poděkovat jim za shovívavost,“ vzkázala další z organizátorek Blanka Adamcová.

Na otázku, jestli bude Upíří stezka za rok znovu, odpověděla členka Klubu rodičů Michaela Lužová: „Zatím to není jisté, uvidíme, jestli budeme mít dost organizátorů. Ohlasy účastníků jsou pro nás obrovskou motivací, dokonce už máme nápady na nějaká další vylepšení… Uděláme pro sedmý ročník Upíří stezky vše, co půjde.“

ind

5 komentářů k příspěvku „Upíří stezka přinesla drama i bez strašidel”

  1. Veronika S. říká:

    Děkujeme všem, kteří se na upíří stezce podíleli. I když byla trasa odlišná od tradiční, opět nezklamala naše očekávání, hlavně dětí, kteří si ji bezezbytku užili.

    Díky za to, že jste ji nezrušili a že jste se nenechali zastrašit náhodným agilním blbcem…

    Příští rok se budeme zase těšit!
    V.S.

  2. Jana Bezchlebová říká:

    Dobrý den,bylo to naprosto úžasné!Měli jsme s sebou 3 menší děti a bavili jsme se všichni úplně králálovsky.A cíl…to bylo jak v pohádce.Chaloupka
    ,ohniště a organizátoři,kteří byli i přitom velkém mumraji maximálně vstřícní.
    Děkujeme.Jana

  3. Jiří Z. říká:

    Díky za skvělou akci, šli jsme po čtvrté, jak se nám akce líbí. Přeji hodně zdaru do dalších ročníků a boje s šimlem…

  4. Adéla Táborská říká:

    Dobrý den,
    Ráda bych vám pomohla tento rok se strašením děkuji předem za odpověď.

  5. Hanka říká:

    Skvělé, budeme moc rádi. Napište, prosím, na sebe kontakt na info@krap32.cz, dohodneme podrobnosti. Díky.

Zanechte komentář