Sdílet
Lidé, zvířata, EKO. Letní fotosoutěž

30. 6. 2011 v 11.15

Na své žáky myslí pedagogové ze základní školy Heyrovského 32 v Bystrci i o prázdninách. Připravili pro ně letní fotosoutěž.

Fotografická soutěž „HEY foto léto 2011″ ocení fotografie v pěti kategoriích. Rostliny (květy, stromy, keře, plody a pod.),  zvířata (domácí mazlíčci, domácí zvířata, divoká zvířata, zvířata v ZOO apod.),  lidé (moji blízcí, na ulici, na dovolené apod.) a dvakát „EKO“ – buď dobrý nápad (pozitivní vliv člověka na přírodu, úprava parku, stavba apod.) nebo špatný nápad (negativní vliv člověka na přírodu, skládka, zničená krajina apod.).

Fotografovat mohou děti od konce června až do září. Každý z autorů může do 30. září zaslat dvě fotografie o předepsaném formátu 13×18 centimetrů. Nepřijímají se fotografie v elektronické podobě. Poté skupina porotců z řad učitelů a profesionálních fotografů ohodnotí celkový dojem, kvalitu fotografie, kompozici, nápad, myšlenku a z každé kategorie vybere nejlepší tři autory. Dále bude odměněna nejlepší fotografie celé soutěže a uděleny zvláštní ceny učitelů a rodičů.

bzz, www.bystrcnik.cz

Zanechte komentář