Sdílet
S květinou na zahradní slavnost

9. 6. 2014 v 10.53

Na zahradní slavnost v areálu základní školy Heyrovského 32 jsou zváni všichni žáci, rodiče, učitelé a vlastně každý. Ve čtvrtek 26. června se od 17 do 20 hodin můžete těšit na hry, hudební i taneční vystoupení, divadlo, tvůrčí dílny, sportovní klání, diskotéku a občerstvení.

„Poslední pozdní odpoledne před samotným rozdáním vysvědčení jsme se rozhodli užít si společně s dětmi (žáky školy, bývalými žáky, budoucími prvňáčky), jejich rodiči, prarodiči a vůbec se všemi, kteří naší škole fandí a mají ji rádi,“ zve na slavnost Ludmila Eliášová, ředitelka školy. „Všechny hosty slavnosti čeká bohatý program, dobrůtky, které mohou napéci děti samotné, jejich maminky, ale i tatínkové a babičky… Zkrátka všichni, kteří se budou chtít utkat o titul Nejchutnější koláč. Celý program se bude odehrávat ve venkovním areálu školy, na jejich sportovištích, zvláště pak v altánu a jeho nejbližším okolí. Pokud nás zradí počasí, aktivity se přesunou do krytých či vnitřních prostor školy.“

Vstupenkou na slavnost bude květina – umělá nebo živá, v klopě nebo ve vlasech.

„Do přípravy se postupně zapojuje většina učitelů a vychovatelů školy, Klub rodičů  a v neposlední řadě úctyhodný počet našich dětí. Věříme, že se Zahradní slavnost stane příležitostí k mnoha příjemným setkáním, a že nebude slavností poslední,“ dodala Ludmila Eliášová.

Zanechte komentář