Sdílet
Darujte škole knihu. Nebo květinu

17. 4. 2014 v 09.19

O darování knihy pro školní knihovnu prosí základní škola Heyrovského 32 v Bystrci. Výzva Darujte škole knihu, kterou se škola na veřejnost obrátila už před rokem, zatím přinesla 597 darovaných svazků. Ve školní knihovně je však místo i na další.

„Stále vám budeme velmi vděční za věnování dalších knih,“ vyzvala ředitelka školy Ludmila Eliášová. „Přispět můžete dříve zakoupenými dětských knihami, které již ve vaší rodině nepotřebujete, nebo i koupí z vybraných titulů.“ Seznam knih, které by škola ráda do knihovny pořídila, najdete na jejích stránkách.

Darovat lze knihy nové nebo i ty, které máte doma, ale už je číst nebudete. Svým zaměřením by měly oslovit čtenáře ve věku od 6 do 15 let. Do knížky můžete vepsat i vzkaz pro její budoucí čtenáře, například uvést, co pro vás kniha znamenala nebo napsat věnování. Pak už stačí jen knihu do školy doručit, třeba po dítěti, osobně nebo i poštou.

Kdo knihu nemá nebo dát nechce, může zvážit věnování pokojové květiny. I jejich dar by škola přivítala, zkrášlí jimi čtenářský koutek i další prostory.

„Za všechny darované knihy i květiny předem děkujeme,“ dodala Ludmila Eliášová.

Zdroj: zsheyrovskeho32brno.cz

Související

Škola dostala od dárců víc než sto knih
Stránky základní školy Heyrovského 32

Zanechte komentář