Sdílet
Vzpomínka z prázdnin může přinést výhru

28. 8. 2013 v 10.54

Už za několik dnů prázdniny skončí, děti z Bystrce a okolí si však na ně budou moci brzy společně zavzpomínat. A přitom třeba i něco vyhrát. Soutěž Kousek z prázdnin pro ně připravil Klub rodičů ze základní školy Heyrovského 32 v Brně-Bystrci.

„Každý si rád z prázdnin přinese zajímavý předmět, který mu letní zážitky připomene. Může to být sbírka mušlí, ukopnutý nehet, kost dinosaura nebo třeba jen špinavé tričko, s nímž se pojí legrační příhoda,“ popisuje předsedkyně Klubu rodičů Michaela Lužová.

Úkolem dětí je přinést takový zajímavý či bizarní předmět na zahradní slavnost Klubu rodičů spolu s popisem letního zážitku, který je s věcí spojen.

„Kousky z prázdnin vystavíme a návštěvníci slavnosti svými hlasy určí vítěze. Ti získají pěkné odměny,“ slibuje Michaela Lužová.

Děti mohou přinést tolik věcí, kolik jen o prázdninách nasbíraly – pořadatelé žádná omezení nekladou.

„Těšíme se na opravdové rarity, tajemné nálezy a záhadné věci. Vyhrát ale může i věc, která je milá a jejíž příběh příchozí potěší,“ dodává předsedkyně Klubu.

Zahradní slavnost Klubu rodičů začne druhý zářijový pátek v 16 hodin na hřišti základní školy Heyrovského 32 v Brně. Není třeba se předem hlásit – stačí míst svůj předmět z prázdnin, přidat popisek pro návštěvníky a na slavnost přinést. Podrobnosti o soutěži se dozvíte na stránkách Klubu rodičů, s dotazy se obracejte na info@krap32.cz.

Zdroj: www.bystrcnik.cz

Zanechte komentář