Sdílet
Darujte škole knihu

5. 3. 2013 v 08.29

knihovna-823Naše škola podporuje čtenářství všemi možnými způsoby. Proto bychom chtěli s Vaší pomocí založit školní knihovnu. Navážeme tak na rok starý projekt KNIHA DĚTEM, díky kterému nám do knihovny přibylo 46 knih v hodnotě 9 738 Kč.

Mimo tyto nové přírůstky však náš školní knihovní fond zestárl a my bychom jej rádi s Vaší pomocí obnovili a průběžně doplňovali.

Proto se obracíme na Vás. Máme dva cíle. Prvním cílem je doplnit naši školní knihovnu o knihy, které povzbudí v dětech chuť ke čtení. Druhý cíl je dokázat jim, že kniha je ještě pro většinu lidí velmi podstatnou a neodmyslitelnou součástí života.

Jak byste nám mohli pomoci? Úplně jednoduše. KUPTE KNIHU PODLE VAŠEHO VÝBĚRU, za pomoci knihkupce či podle vlastního rozhodnutí, A DARUJTE JI DO KNIHOVNY NAŠÍ ŠKOLY. Můžete darovat i dětské knihy, jejichž majitelé dospěli, a Vy pro tyto knihy nemáte už jiné využití.Knihy by měly být vhodné pro čtenáře od 6do 15 let.

Pokud chcete něco budoucím čtenářům vzkázat – např. co pro Vás kniha znamenala nebo vepsat věnování – napište vzkaz do knihy a nezapomeňte se podepsat. Knihy pošlete po dítěti do školy nebo doručte na adresu školy.

Kniha se stane součástí naší školní knihovny. Díky ní třeba získáme dalšího nadějného čtenáře a ukážeme mu, že svět není jen počítač a DVD.

Vaše jméno či název Vaší firmy samozřejmě zveřejníme na webových stránkách školy a ve školní knihovně. Výzva k darování knihy do školní knihovny potrvá od 1. března 2013 až do odvolání.

Zdroj: zsheyrovskeho32brno.cz

Zanechte komentář